שלום, שאלה בנושא גושים גדולים מאוד במחזור ומחזור כבד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/01/2019 | 19:07 | מאת: יעל

שלום רב, האם יכול להיות שלאחר מחלת חום( לפחות שלושה ימים של חום 38.5) המחזור יהיה קשה ומלווה בגושים גדולים? בנוסף חשה כאב עמום בצד שמאל של הבטן התחתונה. בדרכ המחזור שלי רגיל עם זרימה סבירה תודה, יעל

שלום לך יעל אני מבינה שזו פעם ראשונה שיש לך גושים בדימום הווסתי ולכן חשוב שתהיי עירנית. יש נשים שתמיד הדימום מלווה בגושים אצלן. מבחינת רפואה סינית מעיד על: סטגנציה של לחום / צ'י או סטזיס דם (כאב עז וממוקד). אלו כמובן מצבים שחשוב לטפל בהם כי מדובר במצבים שמעידים על חוסר איזון. היי עירנית לכאב ומכיוון שבד"כ אין כאב, אם הוא אינו עובר אז כדאי להיבדק. רק כדי שתהיי בטוחה שלא נוצרה ציסטה. במרבית המקרים הכל בסדר אבל כיוון שאצלך זו פעם ראשונה היי עירנית. הרבה בריאות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית