כתמים לפני מחזור וחום השחר גבוה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/12/2018 | 12:50 | מאת: הודיה

אני נמצאת ביום ה10 מיום הביוץ, הבוקר ראיתי כתמים חומים כמו לפני מחזור האם יכול להעיד על הריון? כיוון שחום השחר עדיין גבוה 36.6 כבר ארבעה חודשים שיש לי כתמים חומים יומיים לפני המחזור.

שלום לך הודיה כתמים חומים לא בהכרח מעידים על הריון. יכולים להעיד על הרבה דברים. ברפואה סינית לעיתים הם מעידים דווקא על מצב של "לחות". הריון תוכלי לקבוע על פי בדיקת בטא - בדיקת דם במעבדה. או בדיקת סטיק שניתן לרכוש בפארמים. בשורות טובות לך מיכל שלזינגר פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית