חום השחר נמוך מאוד מתחת 36

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/09/2018 | 23:41 | מאת: בודקת

היי חום השחר שלי נע בין 35.3 עלה ל35.5 וירד ל35.1 כל זה קרה בשבוע של הימים הנקיים (לאחר הימים של הדימום) אציין כי בדקתי בשעות שונות בכל בוקר (כל יום התעוררתי בשעה אחרת) האם 35 נחשב לתקין? כי מה שאני רואה שזה צריך להיות 36 משהו

שלום לך הבודקת ממליצה לך לקרוא את המאמר באתר שלי בנושא חום שחר, תמצאי שם הסבר מפורט ביותר, כולל דגשים למדידה מדויקת. http://www.healthyu.co.il/charting-the-cycle-body-basal-temperature-understanding-the-chart אם את בודקת בשעות שונות, פחות מוצלח. וחום שחר כל כך נמוך יכול להעיד על חוסר איזון כלשהו. ממליצה לעשות בדיקות דם, כולל בלוטת תריס ועם הבדיקות כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות אשמח לסייע לך לאזן את גופך ולהרות באופן טבעי מזמינה אותך ליצור עימי קשר ולתאם בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית