חום שחר גבוה בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/09/2018 | 08:12 | מאת: מאיה

שלום, החודש ניסינו להיכנס להריון, קיימנו יחסים יום לפני הביוץ יום אחרי. ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור (15 יום אחרי הביוץ) היה דימום קל בניגוב ללא התכווצויות (שתמיד מגיעות אצלי עם המחזור), באותו לילה התעוררתי מכאבי מחזור והתכווצויות קשות, כבר שלושה ימים שאני במחזור אבל חום השחר נשאר גבוה. הדימום הוא דימום כבד של מחזור רגיל ולא השתרשות. מדוע אם כך החום לא יורד? תודה :)

שלום מאיה בד"כ חום השחר יורד עם קבלת הווסת. לעיתים לוקח זמן עד שחום השחר יורד. מצבים של הריון כימי למשל. בשורות טובות שנה טובה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית