תוצאות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/09/2018 | 21:29 | מאת: אישה

אני בת 35 הפסקתי גלולות לפני 4 חודשים, מאז לא קיבלתי מחזור, קיבלתי כדורים לעשרה ימים לזרוז המחזור, יום שלישי קיבלתי ממש בקטנה, היום עשיתי בדיקות דם לפרופיל הורמונלי הכל יצא תקין למעט שני הורמונים Fsh 57.4 Lh 42.8 האם זה אומר שהסיכוי שלי להכנס להריון נמוך עד קלוש?

שלום לך התוצאות לא אופייניות לגילך. ממליצה להתייעץ עם הרופא. בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית