מאוד רוצה בן מאוד רוצה בן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/06/2018 | 14:56 | מאת: רחל

איך להסתכל בטבלה הסינית האם להוסיף שנה כי בחלק רשום להוסיף שנה אני באוגוסט יהיה בת 37 אז איך להסתכל אני רוצה מאוד בן תאריך הלידה שלי 24.8.1981 מתי להתעבר

שלום לך רחלי לגבי הטבלה הסינית לקביעת מין העובר. אף אחד לא ממש יודע האם זה עובד או לא. יש המתייחסים אל הטבלה כאל קוריוז ויש הטוענים כי בזכותה הרו בן /בת על פי רצונם. נסי ותיווכחי. וכפי שנהוג לומר: "מה חשוב בן /או בת...העיקר שיהיו בריאים!!!!"אני אישית לא משתמשת בטבלה . בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית