חום השחר או חום הגוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

12/02/2018 | 14:25 | מאת: מיכל

האם יש משמעות למדידת חום הגוף בשאר שעות היום או רק מדידה של חום השחר זה הקובע בעצם??? אני כרגע 5 ימים לפני מועד קבלת מחזור וחום השחר לפי כל הכללים שנמדד ממש ברגע שפותחים עיניים עוד במיטה היה 36.9 ולאחר כמה דקות שקמתי קצת והלכתי כמה צעדים היה 36.2 ... אז למה להתייחס בעצם??

שלום חום שחר מודדים מיד עם הקימה. אין משמעות לחום שחר שנמדד בהמשך היום. מצ"ב מאמר שלי בנושא תוכלי לקבל שם את כל התשובות. http://www.healthyu.co.il/charting-the-cycle-body-basal-temperature-understanding-the-chart בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית