ציסטה גדולה בשחלה ...

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/02/2018 | 16:35 | מאת: דיקלה

שלום במשך 6 שנים יש לי ציסטה בשחלה בגודל 82*43 ממ, בתוכה מבנה צלול, מודגמת מחיצה עדינה בחלל הציסטה כ2 ממ קוטרה וללא זרימות על פניה. לא הופקו זרימות בחלל הציסטה, זרימות דלות בהיקף הציסטה שלא ניתנות למדידה. ללא פפילציות בגודל 77*41 ממ. (הציסטה גדלה ב 4 ממ יחסית לשנה שעברה). אין לי רצון בהריון ואין לי כאבים כלל, אני רק מפחדת מאיזשהו תסביך האם עלי לעשות ניתוח או להשאיר? תודה

08/02/2018 | 13:03 | מאת: דיקלה

שכחתי לציין,אני בת 36

שלום דיקלה חשוב לטפל בציסטה. אם הציסטה תמשיך לגדול כמובן שיש סכנה לתסביב של השחלה וזהו מצב חירום רפואי. ניתן לטפל בציסטה בטיפול משולב של דיקור + צמחים + הומיאופתיה. מנסיוני הקליני טיפול יעיל יכול למנוע ניתוח. אשמח לסייע לך הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית