נוזל ברחם לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/10/2017 | 18:12 | מאת: הודיה

שלום רב. לפני כשבע ביצעתי גרידה בשבוע 9 להריון עקב חוסר התפתחות. היום הלכתי להיבדק מאחר ופחדתי שמשהוא אינו תקין בגלל שהדימומים הפסקות וחזרו לסרוגין. בבדיקת האולטרסאונד: גודל הרחם:67*52*59 רקמת הרחם: תקין רירית הרחם:5 מ"מ חלל הרחם: סדיר ללא עדות לשארית פס נוזל בחלל דוגלס ללא נוזל שאלתי מהו הפס נוזל בחלל הרחם? האם בגללו אני מדממת לסרוגין?( יום שלם ללא דימום כלל ואז פתאום דימום קל) מתי זה אמור לחלוף? והאם זה תקין? אשמח לקבל תשובות אני כבר ככ עיפה מכל ההתרחשויות האחרונות שרק רוצה שהכל כבר יגמר תודה

שלום לך לא ברור לי במה התכוונה במונח "פס נוזל בחלל הרחם" כדאי שתבררי למה בדיוק התכוונו. בהחלט ישנם מצבים שאחרי גרידה או התערבות מופיע דימום שמפסיק ואז חוזר מעט בטפטוף. בקליניקה במצב כזה אני בד"כ משלבת פורמולה הומוטוקסיקולוגית / או צמחים סיניים לצורך "הנעת דם" וריפוי הרירית. וכן תוספים נוספים שמסייעים להחזרת הגוף לאיזון וכך מאפשרים קליטה של הריון ומשפרת את הסיכויים להצלחתו וכמובן דיקור ותזונה. כדאי מאוד לפנות לטיפול אשמח לסייע לך להחזיר את הגוף לאיזון ולשפר את הסיכויים לקראת הפעם הבאה. הרבה בריאות בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית