איחור במחזור ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/07/2017 | 10:22 | מאת: אור

בת 49, עד עכשיו מחזור סדיר. החודש איחור של שבועיים. עפי בדיקות דם Prolactin 506.0 mIU/l LH - Luteinizing Hormone 8.2 IU/l FSH 11.8 IU/l Estradiol (E2) 439.0 pmol/l Progesterone 11.7 nmol/L מה זה אומר? ומה ניתן לעשות? האם המחזור נפסק לגמרי? הרופא רשם לי medroxyprogesterone acetate 5 mg אבל אני פוחדת לקחת הורמונים

שלום לך אור כפי שידוע לך המחזור אמור להיפסק בשלב מסויים. סביב גיל 45 - 52 המחזור פוסק אצל מרבית הנשים אצל חלקן לפני / אחרי. אני מבינה את חששך ליטול הורמונים. הורמונים בהחלט מעלים סיכון לבעיות בריאות שונות. ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפל שמטפל בגינקולוגיה. המטפל יתאים לך תוספים ותזונה מדוייקים שיתמכו בשלב הזה שבו את נמצאת. טיפול שכזה יאפשר לך להמשיך להרגיש בריאה ומאוזנת למרות השינויים ההורמונליים, יסייע לשמור על בריאות העצם, גמישות העור והרקמות הריריות השונות (כולל נרתיק), ימנע ויצמצם גלי חום, ישמור על איכות השינה ובכלל על תחושת האיזון והבריאות הכוללת. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר 052-8728526 מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית