איך לעזור לעצמי? רוצה כל כך תינוק להריון תקין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/07/2017 | 17:53 | מאת: רוצה הריון תקין

היי. ב2015 ילדתי אחרי הריון טבעי,נולד בקיסרי בגלל מצב עכוז. שנה לא מהרתי להביא ילדים. לאחר מכן במשך חצי שנה לא הצלחנו, באיזה שהוא שלב מתי לב שביוץ מגיע מהיום 10, ולא 14 כמו שחשבתי. מאז עברתי 2 הפלות (לא ידוע לי על בעיה כל שהיא) 1. יש שק הריון אין עובר ,גרידה שבוע 10 2.הפלה טבעית בשבוע 5-6. מאמינה שעוד יכולה להביא ילדים, מיואשת מפוחדת מוטרדת והבאות.

שלום לך צר לי לשמוע על ההפלות והקשיים שעברת. כמובן שפחד וייאוש אינם מסייעים בהשגת הריון ולידה. מאוד מומלץ לפנות לטיפול שיסייע לך להיטיב את פוטנציאל הפוריות שלך. טיפול משולב תזונה, דיקור, תוספים מתאימים וגופנפש יכול לסייע לך באופן משמעותי להשיג את מטרתך ולהפוך שוב לאם. אשמח לסייע לך צרי קשר 052-8728526 מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות גופנפש

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית