דיקור ופוריות תהליך השרשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/07/2017 | 13:30 | מאת: לי

האם דיקור יכול גם להזיק לתהליכי הפוריות? אני נמצאת 5 ימים אחרי החזרת בלטוציסט, האם בימים אלו יכול להיות שדווקא דיקור לא מומלץ?

שלום לך דיקור מאוד מומלץ בכל שלב משלבי המחזור החודשי ובפרט כאשר מנסים להרות כולל בטיפולי פוריות , כמובן אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות טיפול שכזה יכול לשפר את הסיכוי להשתרשות ולהשגת הריון תקין ובריא כדאי ללוות את הטיפול בצמחים מותאמים אישית תזונה מדויקת ומותאמת אישית עם דגשים לפוריות והריון ואני משלבת גם עבודה רגשית שהיא מאוד חשובה לתהליך. אשמח לסייע לך. מוזמנת לפנות 052-8728526 הרבה בריאות בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית