חום השחר נמוך לאחר ביוץ לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/05/2017 | 08:19 | מאת: בר

שלום רב, לאחר מה שנראה כהריון כימי בחודש שעבר היה לי איחור של עשרה ימים במחזור. המחזורים שלי קבועים כל 28 יום וחום השחר בהתאם עולה לאחר הביוץ. חודש הקודם לאחר איחור של כמה ימים בדקתי בבדיקת הריון ויצא פס חלש מאוד מאוד בדקתי בשתן של הבוקר. למחרת בדקתי שוב ויצא שלילי ואחרי יומיים שוב ויצא שלילי. לאחר עשרה ימי איחור קיבלתי מחזור חזק. כיום 25 ימים אחרי תחילת המחזור האחרון חום השחר עדיין נמוך. נע בין 35.8 ל36.1 מה זה אומר? מה עלי לעשות? האם לדאוג? או שזאת תופעה שיכולה להיות אחרי אולי הריון כימי? מבולבלת... בתודה מראש

22/05/2017 | 08:22 | מאת: בר

רציתי להוסיף שאני כן מרגישה כמו בתקופה לפני מחזור על כל התופעות המשתמעות מכך. אני גם לא בטוחה אם היה הריון כימי או איחור של עשרה ימים במחזור...אבל חום השחר עדיין נמוך ביום ה25 מהמחזור האחרון..

שלום לך בר בעקרון חום השחר במצב תקין אמור להיות מורכב משתי תקופות - חום נמוך - שלב פוליקולארי - סביב 36.1 ובד"כ עד 36.5 בשלב הלוטאלי - מביוץ והלאה אמור להיות גבוה ב 0.4 מעלות לפחות מהחום בשלב הקודם - וכמובן לשמור על יציבות. כל מצב אחר יכול להצביע על חוסר איזון וסדירות. ממליצה לך בחום לפנות למטפל שיוכל לסייע ולהנחות באיזון הגוף. אני עושה זאת באמצעות מתן צמחים, דיקור, ותזונה מדוייקת ומותאמת אישית. גוף מאוזן ובריא מאפשר להקלט להריון בקלות רבה יותר וכמובן הריון בריא ותקין. אשמח לסייע לך מיכל שלזינגגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית