חום השחר והריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/04/2011 | 15:15 | מאת: ריקי

שלום מאז הפסקתי עם גלולות קבלתי מחזור פעם אחת לאחר 40 יום. מאז עברו 42 יום ועדיין לא קיבלתי מחזור. לפני 4 ימים החלו הפרשות חומות חלשות ללא דם בכלל שנפסקו וחזרו לסירוגין (חלשות מאוד ) ולכן חשבתי שמדובר בהשרשה ואולי בהריון. לכן החלטתי לבדוק את חום השחר מתוך סקרנות למרות שאני לא עושה זאת בדר"כ. חום השחר 36.2 ממש נמוך ושולל הריון (למיטב הבנתי). ישנתי 5 שעות רצופות בלילה ולפני שהלכתי לישון שתיתי אלכוהול ועישנתי גו'ינט. האם זה משפיע על חום לאחר 5 שעות? האם יש סיכוי להריון עם חום כזה? תודה רבה וסליחה על האורך

שלום לך ריקי אמנם חום השחר נמוך, אבל בכל זאת כדאי לעשות בדיקת הריון. בד"כ בתחילת ההריון חום השחר יהיה סביב 36.5-36.8. אבל, ייתכן שמיעוט שעות השינה גם הוא השפיע על התוצאה הנמוכה. האם את מתכננת הריון ? מאוד מומלץ להפסיק לצרוך ג'וינטים ואלכוהול, לעשות ניקוי כבד לפני כן ולתת לגוף תקופת מנוחה ונקיון של מספר חודשים . הסינים מייחסים משקל רב למצבה של האם (והאב כמובן...) לפני ההתעברות, בזמן ההתעברות ובהריון. כשמגיעות אלי מטופלות עם אורח חיים דומה לשלך, שמגיעות על מנת להביא את הגוף למצב של בריאות ואיזון לפני הכניסה להריון, דבר ראשון אני מתחילה בהקפדה על תזונה מתאימה, שינוי אורח החיים ואם יש צורך אז גם תוספים ו/או צמחים ו/או הומוטוקסיקולוגיה. מאחלת לך בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק והומוטוקסיקולוגיה WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

26/04/2011 | 17:43 | מאת: ריקי

תודה מיכל. עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית. אני רוצה להיכנס להריון ואני אקח לתשומת ליבי את העצות שלך. אני פשוט ממש מרגישה תחושות של הריון (בחילות, כאבי בטן) ופרט להפרשות חומות מעטות לפני 4 ימים המחזור עדיין לא הגיע (איחור של 3 ימים). חום השחר עדיין נמוך ולא עולה- האם זה שולל הריון בוודאות? האם זה מעיד על בעיה כלשהיא (אולי חלילה הריון מחוץ לרחם) או משהו אחר? תודה מראש

07/02/2013 | 13:21 | מאת: דניאל

שלום אני עשיתי טיפול להריון ע"י השבחה והזרעה בשבת אני כביכול צריכה לקבל מחזור במהלך השבוע עשיתי כמה פעמים בדיקת חום השחר במהלך כל היום כמה פעמים בבוקר יצא לי 36.2 והיום יצא לי 36.4 ובהלך כל היום זה 36.6-36.8 בצהרים ובערב האם לפי 36.4 זה סיכוי להריון או שזה לא? אשמח אם תענו לי בדחיפות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית