אי סדירות בקצב הלב מפריעה לניתוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/07/2015 | 15:06 | מאת: Sgu

האם ניתן לערוך הרמת גבות, עפעפיים עליונים ותחתונים ללא הרדמה כללית?

18/07/2015 | 14:02 | מאת: תומר

שמע לפי מה שידוע לי אמורים לעשות ניתוחים אלה בהרדמה מקומית. ההרדמה כללית עושים כאשר משהו מסובך יותר אבל אפשר לבקש הרדמה כללית עם אתה רוצה

שלום, ניתן לבצע את הניתוח שצינת : עפעפיים עליונים תחתונים והרמת גבות בלא הרדמה כללית. מבוצע די רוטינית על ידי - ללא הרדמה כללית. יש לזכור שניתוח כזה יהיה ארוך יחסית, כשעתיים וחצי, ודורש סבלנות מהמנותח. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים