תוצאות ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/05/2015 | 19:31 | מאת: דרור

עברתי ניתוח פטוזיס בגישה פנימית לפני שבועיים בעין אחת בלבד. ניתן לראות שיפור משמעותי אך עדיין נראית צניחה קטנה יחסית לעומת העין השניה. בנוסף עדיין יש נפיחות קלה בעפעף ושטף דם קטן בלבן של העין. כמה זמן לוקח לראות תוצאות סופיות? האם ייתכן שבשל הנפיחות העפעף עדיין לא "התרומם" לגובה המירבי שלו? אני קצת חושש מצורך בניתוח נוסף... תודה רבה

שלום לוקח כ 6 שבועות עד שניתן לדבר על תוצאה סופית של ניתוח פטוזיס כזה סבלנות... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים