GPC וכלמידיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/05/2015 | 15:28 | מאת: דנלוביץ

שלום, אני סובל כבר זמן רב, כשנה וחצי, מ GPC בעקבות עדשות. את האבחנה המקורית קיבלתי אצל אופטימטריסט ורופאי עיניים אישרו לי את האבחנה. לאחרונה עלה לי החשש שבערך באותו הזמן שבו התחילה להופיעה המחלה הזו נדבקתי בכלמידיה שלפי מה שאני מבין גם גורמת לפפילות בעפעפיים. האם יכול להיות שהאבחנה שניתנה לי הייתה שגויה ואני סובל מהפפילות בעקבות הכלמידיה או שיש הבדלים ברורים בין שתי המחלות כך שלא סביר שהרופאים התבלבלו?

שלום GPC נראית מאוד אופיינית כך שכשהיא מאובחנת - לא נראית סבירות גבוהה לטעות. לא ברור מאיפוא אבחנת הכלמידיה שלך... היית י מתייעץ עם מומחה לקטע קדמי בנושא זה. הרבה בריאות דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים