ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/11/2014 | 15:53 | מאת: טל שמי

שלום רב, אני בת 40 וקצת מתקשה לקבל את ההתבגרות שלי. נראה לי שזה גם מעט תורשתי. רבים אומרים שאני מגזימה אבל לא זה מפריע. התחילה לי צניחה של העפעף והייתי אצל רופא עיניים (מטעם קופ"ח כללית) לבדוק האם יוכל לנתח אותי (אחי עבר אצלו ניתוח) אך הוא טען שאני לא במעמד כזה עדיין. האם מנתחים פרטי לא משנה מה מצבי, רק בגלל שאני רוצה?? (שלא כמו ניתוח שרוול שבו מנתחים רק אם עוברים סף מסויים). רציתי לדעת גם סדר גודל מחיר. אשמח לתגובה, תודה :) טל

שלום כשאין אינדיקציה רפואית לניתוח עפעפיים , ניתן לנתח ניתוח אסתטי... גם במקרים כאלה - מנתחים כשיש סיבה. אם אין, כלומר, גם אין סיבה אסתטית, לא מנתחים. אשמח לייעץ/ לנתח. בברכה דר. שלו

02/12/2014 | 16:35 | מאת: טל

היכן אוכל להתייעץ איתך?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים