פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/10/2014 | 12:17 | מאת: מאי

שלום ד"ר, עשיתי ניתוח פטוזיס עין אחת + מילוי שומן לפני כשבוע. אציין כי ההחלמה מתקדמת בצורה טובה. אני עתיד לטוס לאמסטרדאם בעוד כשבוע. המנתח לא מנע את נסיעתי. האם צריכת קנאביס מסוכנת עבור העין המחלימה? תודה וחג שמח.

שלום, קשה לבקש מרופא יועץ לבצע שתי שגיאות ביחד:1.לאשר לך צריכת קנביס שאינה חוקית כשלעצמה 2. לעשות זאת לאחר ניתוח שלא אני ביצעתי ואין מושג מה יכולה להיות ההשפעה. לא הייתי עושה זאת מסיבות אלה, רפואית - מהסיבה השנייה. החלמה מליאה! דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים