ניתוח עפעפיים - תהיות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/08/2014 | 16:41 | מאת: טל

שלום רב. אני שוקלת לבצע ניתוח להרמת עפעפיים נפולים - ניתוח אסטתי בלבד. פערי המחירים בין בתי החולים באמצעות "מכבי שלי" לבין מנתחים פלסטיים ועוד יותר כשמדובר בממומחים לאוקלופלסטיקה הם עצומים. האם בחירה באופציה הזולה (באמצעות מכבי שלי, ללא בחירה ברופא) היא בהכרח הגרועה ביותר? האם יש בה סיכון גבוה יותר מאשר בחירה במומחה באוקלופלסטיקה? תודה מראש על תשובתך

שלום, חבל לבלבל באינפורמציה ! דרך מכבי שלי - יש גם מומחים באוקולופלסטיקה, כמוני למשל. כך שאת יכולה לבחור במסלול "מכבי שלי" רופאים, ולא רק מרפאות או בתי חולים, שעובדים עם "מכבי שלי" - בעלות משתלמת במיוחד לחולה! בברכה, ד"ר בנימין שלו

17/08/2014 | 14:43 | מאת: טל

ד"ר שלו שלום. תודה על המענה, אכן איני מצליחה לקבל מ"מכבי שלי" אינפורמציה מדוייקת מזו שהצגתי. ממה שידוע לי עד כה, אין כל השתתפות של מכבי/ מכבי שלי בניתוחים אסטתיים. שמחה לגלות שטעיתי. האם תוכל להרחיב - מהי דרך הפנייה - האם דרך מכבי או ישירות למרפאה? תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים