ניתוח להסרת פפילות בעפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/07/2014 | 16:11 | מאת: רונית

בני בן ה-6 סובל מאלרגיה אביבית בלחמית. הוא מטופל ברלסטט פעמיים ביום ובfml שלוש פעמים ביום. בלילה אני שמה לו בהמלצת הרופא משחה שנקראת protopic וכחצי שעה אחר כך משחה נוספת duratears. אנו במעקב רצוף אצל רופא ולאחרונה המליץ לנו הרופא על ניתוח להסרת הפיפילות. כמובן שאנחנו חוששים לפגיעה בעיניים. עד כמה זה נכון לנתח? האם באמת אין דרך נוספת לפני שרצים לניתוח. ממה שהבנתי גם לאחר ניתוח יש סיכוי שהפפילות יחזרו.

שלום רונית, רק במקרים חמורים יש אינדיקציה לניתוח כזה. עשיתי כמה ניתוחים כאלה וניתן לומר שהם טובים. טובים בהקטנת הסימפטומים של הילד ויכולתו לפתוח את עיניו... אך, יש לזכור שאחריהם יש להמשיך לטפל כמקודם! אחרת תהיה חזרה של הפפילות... בברכה, ד"ר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים