דמעת לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

18/03/2014 | 23:03 | מאת: שני

שלום, אני כשבעה חודשים לאחר לידה, וסובלת מדמעת אשר החלה בעין שמאל ולאט לאט עברה גם לימין. רופא העיניים עשה לי שטיפה בעין שמאל, אך היא לא עזרה כלל. בנוסף, הוא נתן לי טיפות עיניים אשר בשל החסימה לא נוקזו כלל ויצרו נפיחות בלחי שמאל כמו כן אובדן בתחושת הפנים. לאחר פנייה למומחה, הוסבר לי כי הליך כירורגי לפתיחת החסימה הינו מיותר מכיוון שהחסימה תיווצר שוב, ושעליי להתרגל לדמעות. חשוב לציין שאני מאוד סובלת מהמצב. האם ישנה דרך נוספת לפיתרון? לפנות לחוות דעת נוספת? והאם יכול להיגרם נזק לראייה בטווח הארוך?

שלום, דמעת אינה מכה שצריך להשלים איתה! כאוקולופלסטיקאי, אנחנו פותרים בעיות כאלה. צריך להבדק ולראות... נפיחות בלחי - יתכן רגישות לטיפות. אובדן תושה בפנים - לא קשור לעניין. נוירולוג צריך לבדוק! בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים