ניתוח עפעפיים שנה וחצי לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/02/2014 | 22:29 | מאת: אורלי

אני בת 52. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח קצור קיבה (שרוול) שבעקבותיו ירדתי 35 קג והגעתי למשקל הרצוי. יחד עם זאת - הפנים שלי "נפלו". רציתי לברר לגבי ניתוח עפעפיים דרך מכבי. יש לציין שמצב העפעפיים עדיין לא פוגע בשדה הראיה.אלא שהעיניים נראות נפולות.

שלום, נראה שאת מספרת על עפעפיים עליונים שדורשים ניתוח מבחינה אסתטית ללא אינדיקציה רפואית. דרך "מכבי שלי" (למי שיש ביטח כזה) - ניתן לנתח עפעפיים עליונים במחיר נמוך יחסית. לא ניתן כמובן (בשום קופה / חברת ביטוח להינתח העפעפיים העליונים על חשבון המבטח..) בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים