צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/09/2013 | 09:58 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 33 ועברתי לפני 18 שנה השתלת קרנית כתוצאה מפגיעת אבן שגרמה לשריטה בקרנית אני רואה מטושטש מאוד בעין ויש לי פזילה קלה לכיוון חוץ. בשנים האחרונות שמתי לב שהעפעף יותר גדול מהעין השנייה וקצת נופל לא סוגר את העין. ממה זה יכול להיות? והאם אני יכולה לתקן את זה? ואיך? האם פונים לרופא עיניים? תודה.

שלום מיכל, כשעין רואה מטושטש מאוד - יש נטיה לפתח בה פזילה , בד"כ - כמו שלך - החוצה... העפעף הצנוח - יתכן עקב המכה מהאבן שגרמה לקרע \ נתק חלקי בין העפעף לשריר שמרים אותו. אשמח לבדוק ולייעץ אם ניתן לעזור(בד"כ - ניתן לנתח ולתקן...) אסור לשכוח שאם יש עין "טובה" אחת - מומלץ להרכיב משקפיים להגנה על העין הטובה - לכל שעות העירנות... בברכה, ד"ר בנימין שלו 036090848

01/10/2013 | 07:18 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי תור למרפאת קרנית עוד חודש אולי יש אפשרות לשפר את הראייה אם אבוא אליך לייעוץ האם כדאי לבוא אחרי התור הזה לבדוק אפשרות לנתח את העפעף ? תודה .

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים