כמה עולה ניתוח להסרת כלזיון ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

07/09/2013 | 08:54 | מאת: אנונימי

שלום רב אני בן 20 ועוד מעט כבר חצי שנה שאני סובל מי שעורה כלואה (כלזיון) עשיתי את כל הטיפולים האפשריים קומפרסים חמים, טיפות, משחות, מריחת שום, אבל כבר היתייאשתי וברצוני לעבור ניתוח\זריקה העיקר שזה יעלם לי כבר. השאלה שלי כמה עולה ניתוח כזה ?

שלום אולי יש חברת ביטוח שניתן לנתח דרכה את הכלזיון? בכל מקרה אשמח לבדוק ונחליט ביחד בברכה דר. בנימין שלו

28/10/2013 | 10:17 | מאת: שרון

הזרקה עלתה לי 1200 שקל (כיוון שהדבר לא כלול בקופת חולים) לאחר שהיא לא עזרה ביצעתי ניתוח בהשתתפות של 353 שקלים ( בעוד יש לי כללית מושלם)

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים