עפעפיים נפולות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/04/2013 | 22:52 | מאת: חסוי

שלום רב, אני בת 50 ויש לי נפילת עפעפיים עליונות . הם ממש נופלות וזה הגיע למצב שזה מפריע לי לראייה,כרגע אני לא מעוניינת לטפל בניתוח או בטיפול כלשהו. רציתי רק לדעת אם יש דרך טבעית להרים את העפעפיים (או לפחות קצת לשפר את המראה)הסיבות שאני לא רוצה לטפל לא משנות. רציתי לדעת אם יש רק דרך טבעית לשפר את המראה. תודה רבה .

שלום, לצערי - אין דרך טיבעית לטפל בצניחת עפעפיים. כאישה לא מבוגרת- תמצאי לך רופא שאת מאמינה בו, וזמן שמתאים לך ונתחי את העפעפיים. הבעייה לא נפתרת מעצמה ועד הניתוח- את סתם סובלת ונראית פחות טוב... בברכה דר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים