חילזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/03/2013 | 11:58 | מאת: הילי

שלום ד"ר שלו בעלי כבן 60 מזה כשנה סובל מגבשושיות זעירות בעפעף העליון של אחת מעיניו. לאחר ביקורים חוזרים ונשנים אצל רופאי עיניים, לאחרונה קיבל זריקת סטרואידים אל תוך העפעף, אלא שזה צמצם את החלזיון רק לפרק זמן קצר וכעבור כשבוע שוב הופיע האדמומים והגבשושיות בעפעף. הומלץ לבצע ניתוח להסרת השעורה. מה דעתך, דוקטור? האם אתה ממליץ? מה הסיכונים? מהי העלות? בברכה ובתודה. הילי.

שלום הילי, אם יש מספר "גבשושיות" העפעפיים - נראה שמדובר בדלקת עפעפיים כרונית שהטיפול בה - ע"י היגיינה וחימום. אם לאחר טיפול כזה לאורך זמן - יש עדיין "גבשושיות - יתכן שיש צורך לקז אותן כירורגית... בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים