פוטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

28/02/2013 | 01:12 | מאת: לין

שלום אני כשבועים לאחר ניתוח לתיקון פוטוזיס בעין אחת העין שנותחה ניראת עכשיו גדולה מהעין השניה היא ניראת כאילו הגדילו לה תעיקף וגם הצורה שלה עגולה יותר אך יכול לקרות מצב כזה האם זו תופעה טבעית האם קימת אפשרות שהרופא הגדיל ופתח יותר את העין? תודה ואשמח לתשובה בהקדם זה מאד מטריד אותי

שלום לין, עברה תקופה קצרה יחסית. בכל מקרה - דיוק בניתוח פטוזיס של עין אחת - לא פשוט! צריכים סבלנות לגבי התוצאה הסופית... אחרי עוד חודש - ניתן לשקול מה לעשות... בברכה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים