שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/11/2012 | 12:30 | מאת: רונית

שלום רב יש לי כמה שאלות: 1. האם נכון ששקיות מתחת לעיניים נגרמות בגלל הצטברות שומן 2. אם עוברים ניתוח, האם השומן יצטבר בעתיד שוב 3. האם הניתוח בהרדמה מלאה או מקומית תודה רונית

שלום רונית, שקיות שומן נגרמות בגלל החלשות התמיכה של השומן הארובתי הבריא שלנו. אין הצטברות, אך יש בלט שומן עקב כך... ניתוח אמור לחזק את התמיכה לשנים לא מעטות. קשה להבטיח כמה כי בעבר היינו מוציאים שומן (גרם לעיניים שקועות), היום - מחזקים את רקמת התמיכה ומקווים לשנים רבות של "ריענון" מראה העפעף התחתון. הניתוח - בד"כ בהרדמה מקומית עם טשטוש קל. במקרים של רצון המטופל -ניתן לבצע הרדמה כללית. אשמח להתראות ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים