עינים דומעות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/10/2012 | 20:10 | מאת: רומי

ד"ר שלו בנימין שלום, שמי רומי ואני בת 23. אני דומעת מאז שנולדתי ואינני יודעת למעשה איך מרגישים שלא דומעים כל הזמן. (אם אני לא טועה הסיבה לדמיעה היא שק דמעות סתום) כשהייתי צעירה יותר הלכתי למומחה עינים שהמליץ לי לעבור ניתוח בשק הדמעות ולשים פילטרים לכמה שבועות לפתיחת המקום. לאחר מכן נאמר לי שלא נמצאו פילטרים מתאימים ושיש סיכוי שהתעלות סתומות לחלוטין ואין טעם בניתוח. כאמור יצאתי מבולבלת מהסיפור והניתוח נשכח. היום זה מפריע לי ולכן רציתי להתייעץ לגבי הניתוח, מה תהליך הניתוח ואיזה בדיקות עלי לבצע לפני והיכן. אשמח לתשובתך תודה מראש רומי. דרך אגב, פירסמתי לפני מספר רגעים הודעה כזו פחות או יותר והתנתק לי האינטרנט אז אינני יודעת אם זה פורסם, אם ישנה אותה הודעה פעמיים אני מתנצלת..

שלום רומי, נראה שמערכת ניקוז הדמעות העליונה שלך חסומה. ניתן לנסות לנתח עם צינוריות מלאכותיות.(JONES TUBES) סיכויי הצלחה לא רעים (יותר טוב מהמצב שלך - שהוא 100% כישלון...) כל רופא אוקולופלסטיקאי יוכל לעזור לך, גם אני... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים