כלזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/08/2012 | 23:46 | מאת: שלומית

עברתי לפני שלושה ימים ניתוח כלזיון בעין. העין לא כ"כ נפוחה היום אך יש לי מעין פס אדום מעל העפעף. זה בולט מאוד וקצת מפריע לי. תוך כמה זמן זה אמור לחלוף??? האם זה טבעי שהפס יופיע??? אני חושבת שהוא נוצר כתוצאה מהלחץ של המכשיר שהופך את העפעף בזמן הניתוח.. בנוסף יש לי בבוקר הפרשות צהבהבות מהעין.. זה נורמלי? הרופא לא הביא לי שום משחה או טיפות הוא אמר שצריך רק לעשות קומפרסים של קרח? ה מספיק?? או שעלי לחזור ולבקש מרשם למשחה או טיפות..

שלום שלומית, סליחה על העיכוב בתשובה...אול יכבר לא רלוונטי... הנפיחות - חולפת תוך מס ימים... אני בד"כ נותן משחה לאחר הניתוחון הנ"ל... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים