ניתוח פזילה לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/10/2011 | 22:58 | מאת: אושרת

שלום ד"ר ביתי בת ה-6 עברה השבוע ניתוח פזילה יש לי בעיה לשים לה טיפות בעיניים היא מתנגדת בכל תוקף ולאחר שיכנועים רבים אני שמה לה עם המון התנגדות אני לא בטוחה שזה נכנס לעיין כמו שצריך כי עדיין אדום מאוד שם והיא דומעת הרבה. נראה ששטף הדם בעין מתפשט לה במקום לעבור. מה עושים אני נורא מפחדת שלא נסתך עם זה.

שלום אושרת, טיפות לילד - רק בשכיבה. אם מתנגדת - לשים 2 טיפות בפינת העין שקרובה לאף - עם עיניים סגורות - לבקש ממנה לפתוח את העיניים - משהוא יכנס... בברכה, ד"ר שנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים