נפיחות לאחר ניתוח כלזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/10/2011 | 06:20 | מאת: מיכל

שלום, עברתי לפני שלושה ימים ניתוח להסרת כלזיון מהעפעף התחתון. ביום הראשון האיזור נראה מצוין ואילו ביומיים שאח"כ הנפיחות הולכת וגדלה- נראה כאילו יש שם עוד ג'ולה גדולה, מבחינת הנפיחות. שטפי דם אין כלל. כמו כן- בחלק הפנימי של העפעף- באיזור החתך יש שכבה צהבהבה והחתך עצמו נראה אדום כהה-שחור, האיזור נראה כמו "אפטה" בפה. האם השכבה הצהבהבה אמורה להיות שם? האם הגיוני שביום השני והשלישי הנפיחות החיצונית רק גדלה? מלבד סינטומיצין- יש עוד משהו? לעשות קומפרסים על העפעף מבחוץ ואם כן- חמים או קרים? תודה רבה!

שלום מיכל, הנפיחות - שטף דם. חימום יעזור לזרז ספיגה. הכי טוב - כרית חימום למיקרוגל. דקה וחצי על טמפ. גבוהה ואז 15 דק על המקום 3 פעמים ביום... בברכה, דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים