ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/07/2011 | 09:29 | מאת: מוסי

שלום, אובחנתי על ידי רופא עיניים כמועמד לניתוח עפעפיים עליונים בשל צניחה. אני סומך על רופא העיניים שלי, יחד עם זאת מבקש לדעת אם ניתוח כזה עדיף לעבור אצל רופא המתמחה בפלסטיקה. בברכה, מוסי

שלום מוסי, ניתוח עפעפיים עושים רופאים המומחים בנושא. רופא עיניים המומחה באוקולופלסטיקה הוא היחיד שיכול לנתח ניתוח כזה (תיקון צניחת עפעפיים). פלסטיקאי - יכול לנתח עפעפיים אך לא צניחת עפעפיים שדורשת ניתוח של השריר המרים את העין. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים