עפעף יפני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/06/2011 | 18:49 | מאת: שירי

למרות מוצאי האשכנזי , צורת העיניים שלי מזכירה מעט עין מונגולית , בעיקר בגלל עפעפיים עליוניים מאוד נפוחים, התיעצתי עם מנתח פלסטי אחד אודות העין , הוא נתן לתופעה הזאת שם , אוקסי משהו לא ממש זוכרת ואמר כי ניתן לטפל בתופעה אך שהצלקת גדולה יותר מההפרעה של העפעף הנופל ואולי עדיף לי להשאר כך .... המראה מאוד מפריע לי , כאשר אני מחייכת העיניים כמעט נעצמות לחלוטין והגבות מאוד רחוקות מהעין עצמה ....כך שלא נראה לי שיש צורך בהרמת גבה , אך שטח הפנים של העפעף עצמו הוא עצום , האם על אף גילי הצעיר (29) ניתן לעבור ניתוח עפעפיים ? האם יש פתרון ?

שלום שירי, גיל 29 הוא גיל ביניים. ניתוחים רבים מבוצעים בעפעפיים בגיל הילדות וניתוחים רבים בגיל הבוגר יותר... אין מגבלת גיל לניתוח עפעפיים ... אשמח לראות ולייעץ! בברכה, ד"ר בנימין שלו 036090848 ויצמן 14 קומה 15 ת"א

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים