מבנה עיניים נפוחות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/05/2011 | 16:56 | מאת: טלי

שלום, אני בת 25 ומאד מציק לי המראה של העין שלי. עפעפיים עליונות נפוחות, לא יכולה בכלל לשים איילינר. ושקיות שינה נפוחות, אם אני לא שמה קונסילר חושבים שהתנפחה לי העין מעקיצה או שיש לי שעורה. זה המבנה של העין שלי, כך זה כל יום. האם כדאי לעבור איזשהו טיפול קוסמטי בגיל שלי בעניין הזה? תודה מראש.

שלום טלי, "מבנה עיניים נפוח" אינו גזירה משמיים. יש הרבה אנשים עם מראה כזה של עפעפיים שהיה חמוד מאוד בילדות אך הופך עם הזמן ללא נסבל אסתטית... ניתן לנתח עפעפיים כאלה, להסיר עודפי עור ולהקטין שומן ארובתי.לאחר ניתוח כזה ניתן להתאפר על העפעפיים ולרענן את מראה הפנים! אשמח להתראות ולהסביר לך יותר, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים