הרמת זווית חיצונית של העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/02/2011 | 14:00 | מאת: עדנה

שלום, אודה מאד עבור חוות דעתך: בשנת 2006 עשיתי נתוח קוסמטי פנים +עפעפיים. ב-2007 עברתי תקון של עפעף תחתון שגם לא עלה טוב וב2008 שוב. עיין שמאל נשארה "עגולה" וגם פחות עין ימין . מאז גם יש לי בלפריטיס. אני מרגישה שכאשר אני מכווצת את העיניים עם אצבעותי (סגורות יותר) אני מרגישה טוב יותר. קשה לי למשל להסתכל למעלה. עתה הציע לי מנתח פלסטי להרים רק את הזווית החיצונית ולא נתוח חוזר של העפעף התח' שאיני מעוניינת בכלל בכזה בפעם 4. מה דעתך? האם מכיר נתוח כזה? האם רצוי לי? תודה תודה עדנה

שלום עדנה, "עיניים עגולות" - הסיבוך השכיח של ניתוח עפעפיים תחתונים. כמו כל ניתוח - יכול לקרות אך בסיכויים נמוכים יותר כשמבוצע ע"י בעלי ניסיון רב יותר... תיקון - תמיד קשה יותר. תיקון שלישי - על אחת כמה וכמה... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים