פטוזיס ועוד משהו

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/01/2011 | 21:19 | מאת: אליהו

שלום דר' ,בני היום בן 10 נולד עם פטוזיס ועשה כבר 2 ניתוחים לא מוצלחים,העפעף עדיין צונח,וכמו כן כשהילד אוכל העין האחרת שלו רועדת מעלה מטה מלידה אמרו לנו שזה יעבור האמנם?

שלום אליהו, MARCUS GUNN JAW WINKING SYNDROME - (סליחה על ההפצצה בשם הבעיה של בנך)...בעיה אסימטרית בצניחת העפעפיים עקב בעיה של עיצבוב לא תקין מלידה. הבעיה אינה חולפת כמובן עם הגיל וצריך שאוקולופלסטיקאי מומחה יבדוק את המצב ע"מ לומר אם יש מה לעשות... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים