ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/12/2010 | 10:30 | מאת: רות

בס"ד שלום וברכה אני בת 56 והמצב בשתי עיני שהן רוב הזמן דומעות ובחלק הפנימי והחיצוני של העיניים אני חשה גרד ואי נוחות כמו היה גרגר חול בעין.כשאני מתאפרת הכל נמרח וצורב , פניתי מספר פעמים לרופא עיניים וניתנו לי טיפות ומשחות וג'לים כאלו ןואחרים וכלום אינון עוזר, לאחרונה הציע לי הרופא ניתוח עפעפיים, ואניני שלמה עם כך לעשות את זה בעירי....! שאלתי הם אתה עובד עם הכללית וכייצד ניתן להגיע אלייך לבדיקה וייעוץ. בברכה רות

שלום רות, אכן, אני עובד עם כללית מושלם. 036090848 לקביעת תור ויצמן 14 קומה 15 ת"א להתראות ד"ר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים