צניחת עפעפיים8 חודשים לאחר ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

24/12/2009 | 18:33 | מאת: shosh

עברתי ניתוח קוסמטי להרמת עפעפיים ועכשיו 8 חודשים לאחר הניתוח יש צניחת עפעפיים . פניתי לרופא המנתח שהוא גם רופא עיניים לפני 3 חודשים והוא אמר לי שאם ארצה יוכל לעשות לי ניתוח תיקון.מה דעתך האם הניתוח שנעשה לא טיפל מספיק בבבעיה(אני בת 66)

שלום שוש, יש להבדיל בין ניתוח אסטטי בעפעפיים - לניתוח צניחת עפעפיים. צניחת עפעפיים אינה תוצאה של ניתוח עפעפיים אסטטי מוצלח. אם יש צניחה כעת - יש לנתח ע"מ להרים... זה ניתוח שונה מניתוח אסטטי(למרות שהחתך - על אותו מקום...) בהצלחה, ד"ר בנימין שלן

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים