ניתוח להרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/12/2009 | 23:55 | מאת: שירה

בת 55. לפני 3 ימים עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. יש לי צניחת עפעף בעין שמאל, זה מאד מפריע לי. מתי אפשר לעבור ניתוח להרמת עפעפיים לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים?. עין ימין יותר פתוחה משמאל, תודה.

שלום שירה, לפני ניתוח הרמת עפעף - יש להגיע להחלמה מליאה של ניתוח הסרת המשקפיים. כדאי שמנתח הקרנית יהיה מרוצה ממצב העין לפני שגורמים לקרנית המנותחת חשיפה מסוכנת. כשהכל תקין - יש להרים את העפעף בזהירות עקב הסכנה בגרימת יובש מסוכן לעין... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים