חסימה בתעלת הדמעות לביתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/12/2009 | 22:28 | מאת: מאיה

ביתי בת 6 חודשים מאז אחרי הלידה אובחנה אצלה סתימה בתעלת הדמעות בעיין ימין. סובת מהפרשות בלתי פוסקות לפי הנחיית הרופא אנו מבצעים עיסויים מקומייים שלא עוזרים והשבוע כשהיינו בביקורת אמר שככל הניראה יהיה צורך לנתח. רציתי לדעת האם יש עוד איזושהי דרך להימנע מניתוח וכמוכן אם תוכל בבקשה להמליץ לנו על רופא מוסמך באיזור חיפה. תודה רמה.

שלום מאיה, עיסויים(ע"י ההורים) - לצערי, לא עוזרים. לשמור הגיינה בלבד עד גיל 9 חודשים. אם לא עובר - ללכת לשטיפת דרכי דמעות בהרדמה כללית. לא ממש מעודכן מי טוב בעיניין בצפון... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים