תיקון פטוזיס ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

24/11/2009 | 08:12 | מאת: גרשון

אמי בת 93 ,בשנה האחרונה היא קיבלה זריקות לעין נגד בצקת ועברה לפני מספר שבועות ניתןח קטרקט בעין שמאל . ניתוח הקטרקט בעין השניה נדחה בגלל דלקת בעין שנותחה . בנוסף לכך בעין שנותחה יש צניחת עפעף והיא מתקשה להחזיק אותה פתוחה ולכן היא לא רואה דרכה . האם כדאי שינתחו קודם את העין השניה להסרת הקטרקט או קודם שינתחו לתיקון העפעף ?

שלום גרשון, עדיף לנתח את העין השניה - סביר שגם בה תהיה צניחת עפעף לאחר הניתוח - ואז, ניתן יהיה לתקן את הצניחה בשתי העיניים ביחד... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים