שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/11/2009 | 14:53 | מאת: שאלה

אני בת 36 , בחורה בריאה למעט מחלת עור סבוריאה קלה בפנים ובקרקפת הראש. בשלושה חודשים האחרונים אני מתעוררת בבוקר עם עיניים אדומות, דבוקות עם הפרשות. אני מתקשה לפעמיים להסתכל באור. אני מתרוצצת מרופא לרופא וכל אחד אומר משהו אחר, שום טיפול לא עוזר ואני ממש חסרת אונים, מה עליי לעשות??

שלום, העפעפיים - חלק מהפנים. מומלץ לחפוף ראש + עור העפעפיים עם תכשיר נגד קשקשים - אפשר HEAD & SHOLDER לעור שמן.להשאיר את הקצף 5 דק. עד השטיפה. בנוסף - הגיינה של העפעפיים עם מגבון המתאים לעיניים + חימום העפעפיים - ע"י כרית חימום למקרוגל 15 דק. ביום. אם לא יואיל - ניתן ךהוסיף טיפול אנטיביוטי. הטיפול הזה כבר לא לפורום. רופא העיניים שלך צריך לתת + הדרכה + לעקוב... בהצלחה ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים