נפיחות תמידית כמו חוסר שינה ואני ישנה מצוין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

02/09/2009 | 12:22 | מאת: סופי

שלום אני בת 41 מזה עשר שנים סובלת כרונית מעפעפים נפוחים לא שקיות מתחת לעינים אבל נפוח מתחת לעינים תמידי. אין לי חשק להתאפר אפילו,היה לי בעבר חלזיון שטופל כשלוש פעמים. תפקדו כליות תקין,עשיתי בדיקת שתן 24 שעות תקינה ,בלוטת התריס תקין,לפי מה שאני קוראת יש מושג של בצקת בעפעפים איך ניתן באמת לדעת שזה אכן בצקת???? ואיזה טיפול מומלץ לבצקת קראתי על טיפות פניסטיל לנסות יומיים שלוש ובמידה ואין שיפור לא להמשיך,על איזה המשך בירור או טיפול את ה יכול להמליץ לי תודה מקרב לב אני מאד מאד מיואשת

שלום סופי, קשה לענות לשאלה כזו בלי לראות את העפעפיים. בהנחה שזו בצקת - יתכן ומדובר בתגובה אלרגית של העור למשהו ואז צריך לנסות לחפש למה.ניתן לבדוק אם זה בצקת ע"י טיפול סיסטמי באנטי היסטמינים... אם דלקת עפעפיים כרונית(כלזיון חוזר - נראה כסימן לכך) - היגיינה של שפת העפעפיים + חימום יכול לעזור... רופא מומחה בתחו צריך לראות... בהצלחה , ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים