ניתוח עפעף תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/08/2009 | 14:10 | מאת: מירי

שלום, לבני היתה תאונת אופנים שאחריה תפרו לו מתחת לעפעף התחתון של עין שמאל,יש לציין שהרופא ניסה ככל האפשר לשמור על צורת העין אך בגלל שהיה חוסר בעור נוצר עיוות בעפעף.(העפעף פתוח קצת) האם אפשר לתקן את זה בניתוח? האם כדאי לעשות את זה לפני שהתפרים מגלידים או אחרי. תודה על העזרה מירי

שלום מירי, ניתן לשפר את המראה. כדאי - לאחר ההגלדה והתוצאה הסופית. ניתן לנסות לעסות את המקום עם משחת מקסיטרול פעמיים ביום לחודש בתנועות כלפי מעלה ע,מ לרכך את העור ולנסות להקטין את המשיכה כלפי מטה... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים