צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

01/08/2009 | 18:22 | מאת: שרית

יש לי צנחת עפעף בעין שמאל כנראה מלידה אך היא החלה להיות נראית מגיל עשרים פלוס.היא מחמירה משנה לשנה והחלה להפריע לי בראיה כמו כן החלה להיות בולטת יותר שאלתי: בקריאה בפורום אני מתרשמת שאי אפשר להגיע לתוצאה סימטרית ואנשים עוברים ניתוחים חוזרים -האם זה כך? האם העין תמיד נשארת פקוחה בשינה אחרי הקיצור? תודה

שלום שרית, ניתן לתקן פטוזיס מלידה - עם תוצאות טובות, למרות שלפעמים - לא מושלמות. אם המצב בולט ומטריד - כדאי לנתח. העין אכן בד"כ לא נסגרת לגמרי בלילה אבל ע"י מישחות ניתן לשמור על בריאות העין. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים