בניתוח פתיחת כיסי דמעות . הדבר מאוד מפחיד אותי .

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

21/07/2009 | 18:12 | מאת: דליה

ד"ר שלום , בתי בת 1 ו-שמונה חודשים יש לה המון דמעות ובחורף סובלת מדלקות עייניים , לפי בדיקה שנערכה ע"י ד"ר ליאור דוד יש צורך בניתוח פתיחת כיסי דמעות . הדבר מאוד מפחיד אותי . 1. האם ניתוח הכרחי ? האם יש דרכי פעולה נוספות מלבד ניתוח ? 2. האם הינך מכיר מרדים מצויין לניתוח , אני מבינה שלא הרופא מרדים את בתי , נכון ? 3. האם אוכל לבוא עם בתי להסתכלות /ייעוץ נוסף טרם הניתוח שאמור להיות ב-03/08 ?

שלום דליה, אם רוצים לפתור לה את הבעיה - הניתוח הכרחי אני מכיר מספר מרדימים טובים לילדים. אשמח לראות את ביתך, בואי לקליניקה שלי ביום ב 27/7 בשעה 15:20 ויצמן 14 קומה 15 תל אביב בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים