נפיחות מסביב לעין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

28/05/2009 | 08:26 | מאת: כוכי

שלום ד"ר שלו אני בת 43 נימצאת בגיל המעבר כבר 7 שנים לצערי, לוקחת הורמונים ליויאל ברוב הבקרים אני קמה עם עיניים נפוחות שזה אומר יותר בצד ימין מסביב לעין יש נפיחות ממש בולטת מאוד מפריעה לי אני בחורה שניראית טוב וזה מרגיז אותי,ובמשך היום הנפיחות מתחילה לרדת,ועוד יש לי מידיי פעם לחץ חזק איפה שנפוח לי באותה עין עשיתי את כל הבדיקות כולל עיניים ונירולוג כל התשובות היו בסדר כולל סיטי, העין קופצת לי כבר חודש רצוף וזה משגע אותי,זה קורה לי מידיי פעם. דרך אגב ד"ר בשעות הערב במיוחד הרגליים מתנפחות לי ממש כל יום ולמרות שאני עושה הליכות וקצת ספורט. טוב זה כבר המון אשמח לקבל תשובה תודה רבה וחג שמח

כוכי שלום, הנפיחות מתחת העיניים - חלקה בצקת (החלק שנספג במשך היום) וחלקה שומן ארובתי שבולט קדימה. את החלק השני - השומן, ניתן להסיר בניתוח אסטטי. הראשון - לא. ה"קפיצות" של העין - נובעות בד"כ מלחץ / עצבנות... הנפיחות ברגליים- כדאי לדבר עם רופא המשפחה , אולי ירידה במשקל תעזור... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים