בהמשך לתשובתך...תיקון פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/05/2009 | 00:36 | מאת: גלאור

שלום ד"ר שלו ושוב תודה על תשובתך, הילד עליו אנו מדברים הוא בן שנה ועשרה חודשים ובהחלט אפשר לומר שהוא סירב לשתף פעולה בכל הבדיקות שערכנו לו, זאת בדיוק הסיבה לחשש שלי שאולי ישנה פעילות עפעף אבל ד"ר יסעור לא יכל לראות אותה בגלל שהוא ממש לא איפשר לו. חשוב לציין שלפני שנה הוא היה מועמד לניתוח בבית החולים מאיר אצל ד"ר בריסקו והוא דווקא החליט לקצר את השריר תחילה אבל בסוף החלטנו להעביר אותו לשניידר עקב המלצת חברים, בכל אופן החלטתי שאני יביא אותו אליך...ליתר ביטחון.... תודה רבה, גלאור.

אם כך - אז נתראה. מקווה שאוכל לעזור! ד"ר בנימין שלו

26/12/2009 | 11:36 | מאת: דורה חורש

שאלות לגבי ניתוח עפעפיים: 1. האם התפרים בניתוח עפעפיים נספגים בעור או שצריך להסיר את התפרים? 2. האם יש צורך בהרדמה כללית או מקומית? 3. האם ללקוח כללית מושלם מקבל הנחה בניתוח?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים